Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί στην άσφαλτο μέσα σε 15 λεπτά! Πάγωσαν οι διασώστες από τις σκληρές εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 11:46 Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί στην άσφαλτο μέσα σε 15 λεπτά! Πάγωσαν οι διασώστες από τις σκληρές εικόνες ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ intime

Αυξάνεται η λίστα των θυμάτων της ασφάλτου. Τα τροχαία στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται…

Δύο θανατηφόρα τροχαία με θύματα έναν 42χρονο και έναν 23χρονο σημειώθηκαν στις 02.00 και στις 02.15 τη νύχτα, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στο 26ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, αντίστοιχα.

Στο τροχαίο που σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης έχασε τη ζωή του ένας 42χρονος όταν η δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και αφού προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διαχωριστικό στηθαίο ασφαλείας, ανατράπηκε.

Στο δεύτερο τροχαίο, που σημειώθηκε στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης-Μηχανιώνας (ρεύμα προς Μηχανιώνα), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος εξετράπη της πορείας του και αφού προσέκρουσε σε στύλο στάσης αστικού λεωφορείου, ανετράπη εκτός του οδοστρώματος με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση