Σοκ: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι βίασε τον μικρότερο αδελφό του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 09:50 Σοκ: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι βίασε τον μικρότερο αδελφό του

Είχε προβεί ξανά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του αδελφού του - Τι ανέφερε ο φίλος του.

Σοκαρισμένη είναι η Ρόδος από την υπόθεση βιασμού ενός 13χρονου από τον μεγαλύτερο αδελφό του ενώ η αστυνομία εξετάζει και τη συμμετοχή ενός 18χρονου φίλου του. Την καταγγελία έκανε η μητέρα τους στις 20 Αυγούστου που υποστηρίζει πως τα παιδιά της αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία συνέλαβαν τους δύο 18χρονους με τον αδελφό να ομολογεί ότι βίασε τον 13χρονο, ενώ ο φίλος του υποστήριξε ότι δεν τον πείραξε.

Σύμφωνα με το STAR, o 18χρονος αδελφός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Πήγα τον αδερφό μου στο σπίτι και στη συνέχεια πήγα στο σπίτι του φίλου μου. Επέστρεψα στο σπίτι για να πάρω τα φάρμακά μου και τότε η μητέρα μου μού επιτέθηκε με χαστούκια, γιατί είχε μάθει όλη την αλήθεια. Ο φίλος μου πήρε τηλέφωνο στις αρχές για να πει ότι δεν βιάσαμε τον μικρό και μου είπε να καταγγείλω τη μητέρα μου γιατί με χτύπησε», ανέφερε ο αδερφός του 13χρονου αγοριού.

Από την άλλη, ο φίλος του που φέρεται και αυτός να έχει βιάσει το παιδί, υποστήριξε: «Μου έστειλε μήνυμα ο αδελφός του 13χρονου ότι μας κατηγορούν ότι τον βιάσαμε. Μετά ήρθε σπίτι μου και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία ότι δεν έχω κάνει κάτι. Δεν είπα στον φίλο μου να βιάσει τον αδελφό του».

Είχε προβεί ξανά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του αδελφού του

Σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, ο 18χρονος είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις στον ανήλικο αδερφό του και έναν χρόνο πριν, ενώ φέρεται ότι παρενόχλησε και την αδερφή του. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας 47χρονος συγγενής τους που φέρεται να έχει βιντεοσκοπήσει την ασέλγεια. Οι δυο φίλοι προς το παρόν κρατούνται μέχρι την απολογία τους στην Ασφάλεια Ρόδου τη Δευτέρα, με την αστυνομία να συνεχίζει να παίρνει καταθέσεις από συγγενείς και φίλους, τόσο των κατηγορουμένων όσο και του 13χρονου, ενώ αντιμετωπίζουν συνολικά επτά βαριές κατηγορίες.

Δείτε το βίντεο του STAR

Προσαρμοσμένη αναζήτηση