Κορωνοϊός: Επιστρέφουν Τσιόδρας - Χαρδαλιάς με ενημέρωση δύο φορές την εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 16:40 Κορωνοϊός: Επιστρέφουν Τσιόδρας - Χαρδαλιάς με ενημέρωση δύο φορές την εβδομάδα

Σύμφωνα με πληροφορίες η ενημέρωση για τον κορονοϊό θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τους Σωτήρη Τσιόδρα και Νίκο Χαρδαλιά.

Επανέρχεται σε τακτική πλέον βάση, δύο φορές την εβδομάδα, η ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα από τον λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά. Η απόφαση ελήφθη καθώς συνεκτιμήθηκε από τους ειδικούς ότι η πανδημία βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ενημέρωση θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα στις 16:00 που θα γίνει με τη συμμετοχή και της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, η οποία θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για το άνοιγμα των σχολείων. Στην ενημέρωση θα συμμετάσχει και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βάνα Παπαευαγγέλου.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση