Κορωνοϊός: Μακραίνει η μακάβρια λίστα- Άλλοι δύο θάνατοι στη χώρα, 254 οι νεκροί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 17:49 Κορωνοϊός: Μακραίνει η μακάβρια λίστα- Άλλοι δύο θάνατοι στη χώρα, 254 οι νεκροί

Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου στην χώρα - Νεκροί άλλοι δύο άνδρες από κορωνοϊό - 254 οι θάνατοι συνολικά

Τους 254 έφτασαν οι νεκροί από τον κορονοϊό στη χώρα. Τελευταία θύματα ένας άνδρας 74 ετών και ένας 45χρονος, των οποίων οι θάνατοι δεν είχαν δηλωθεί.

Συγκεκριμένα, ο 74χρονος νοσηλευόταν στην Καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου "Γεννηματά" Αθηνών, στις 12 Αυγούστου και πέθανε μία ημέρα μετά, στις 13 Αυγούστου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Είχε διατατική μυοκαρδιοπάθεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια χωρίς αιμοκάθαρση.

Το δεύτερο θύμα, που δηλώθηκε σήμερα, είναι ένας άνδρας 45 ετών χωρίς υποκείμενα νοσήματα που νοσηλεύτηκε στις 29 Ιουλίου και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο "Παμμακάριστος" στις 4 Αυγούστου.

Νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή της και μία 83χρονη γυναίκα, η οποία ήταν τρόφιμος του γηροκομείου "Εστία Παπαγεωργίου". Η ηλικιωμένη κατέληξε από κορωνοϊό τα ξημερώματα της Πέμπτης 27 Αυγούστου. Όπως μετέδωσε το OPEN TV, η γυναίκα νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ και είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για το ένατο θύμα από το εν λόγω γηροκομείο, στο οποίο είχε διαπιστωθεί πριν από αρκετές ημέρες εστία του ιού, ο οποίος και προσέβαλε δεκάδες τροφίμους.

Η διασπορά στο "Εστία Παπαγεωργίου" διαπιστώθηκε στις 19 Αυγούστου, όταν θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν συνολικά 15 ηλικιωμένοι από τους 45 που διαμένουν στη μονάδα και επτά εργαζόμενοι από τους 30.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση