Αναστάτωση στη Βουλή: Τηλεφώνημα - φάρσα για βόμβα την ώρα της ψηφοφορίας για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 19:32 Αναστάτωση στη Βουλή: Τηλεφώνημα - φάρσα για βόμβα την ώρα της ψηφοφορίας για την ΑΟΖ με την Αίγυπτο

Άγνωστος τηλεφώνησε και είπε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στη Βουλή - Σε εξέλιξη η ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 2 της συμφωνίας με την Αίγυπτο

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα στη Βουλή καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα, το οποίο αποδείχτηκε φάρσα. Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε νωρίς το απόγευμα στο Κοινοβούλιο και ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός.

Όπως ήταν φυσικό, άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας η οποία έσπευσε στο σημείο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Οι Αρχές δεν εντόπισαν τίποτα ύποπτο ενώ δεν σημειώθηκε καμία καθυστέρηση στην ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία για την κύρωση της συμφωνίας καθορισμού ΑΟΖ με την Αίγυπτο, και συγκεκριμένα για το άρθρο 2 που αφορά τις οριοθετήσεις των περιοχών.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί γύρω στις 8 το απόγευμα, καθώς οι βουλευτές θα προσέρχονται ανά ομάδες των 100 βουλευτών για να ψηφίσουν, εξαιτίας της επαναφοράς στις συνεδριάσεις της Βουλής, των αυξημένων προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση του covid 19.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση