Καλλιθέα: Ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 20:48 Καλλιθέα: Ίχνη από καυστικό υγρό στην καπαρντίνα της 35χρονης που επιτέθηκε στην Ιωάννα

Η σύσταση του είναι ίδια με αυτό που δέχτηκε η Ιωάννα και της έχει παραμορφώσει το πρόσωπο. Ολοκληρώθηκε η εξέταση στα εργαστήρια.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα στην Καλλιθέα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. 

Στο φως ήρθαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία για την γυναίκα που κρατείται στη φυλακή και κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ολοκληρώθηκε στα εργαστήρια η εξέταση της καπαρντίνας που φορούσε η 35χρονη την ημέρα της επίθεσης πριν από περίπου τρεις μήνες στην Καλλιθέα. Όπως αποδείχθηκε στο συγκεκριμένο ρούχο εντοπίστηκαν ίχνη από βιτριόλι. Μάλιστα η σύσταση του καυστικού υγρού είναι ίδια με αυτό που δέχτηκε η Ιωάννα και της έχει παραμορφώσει το πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 35χρονης που ήδη βρίσκεται στην φυλακή, κατέσχεσαν διάφορα αντικείμενα, ανάμεσά τους και την καπαρντίνα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης. Το συγκεκριμένο ένδυμα, άλλωστε, φαίνεται ξεκάθαρα να το φορά η κατηγορούμενη στα πλάνα που έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Το χρονικό της επίθεσης 

Η επίθεση με το βιτριόλι είχε γίνει στις 20 Μαϊου την ώρα που η Ιωάννα έμπαινε στη δουλειά της. Όλα έγιναν το σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Καλλιθέας. Η  34χρονη Ιωάννα περπατούσε στη Θησέως όταν, την πλησίασε μια άλλη γυναίκα που φορούσε χειρουργική μάσκα και της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο.

Η άτυχη Ιωάννα άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Δίπλα στην είσοδο όπου δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι υπάρχει ένα φαρμακείο. Μπήκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια.

Η γυναίκα με τη μάσκα εξαφανίστηκε, ενώ όσοι είδαν τι είχε συμβεί κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Από τότε η Ιωάννα περνάει ένα μεγάλο Γολγοθά με συνεχείς επεμβάσεις στο πρόσωπο, ενώ πριν λίγες ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση