Κορωνοϊός - Μύκονος: Αδειασαν Nammos και Scorpios μετά το λουκέτο - Μαζεύτηκαν ξαπλώστρες και ομπρέλες [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 16:47 Κορωνοϊός - Μύκονος: Αδειασαν Nammos και Scorpios μετά το λουκέτο - Μαζεύτηκαν ξαπλώστρες και ομπρέλες [βίντεο]

Λουκέτο μπήκε στα δημοφιλή μαγαζιά της Μυκόνου Nammos και Scorpios, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Λουκέτο μπήκε στα δημοφιλή μαγαζιά της Μυκόνου Nammos και Scorpios, τα οποία βρίσκονται στην παραλία Ψαρρού και στην περιοχή Παράγκα, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Τα κρούσματα διαπιστώθηκαν μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έκανε κλιμάκιο της ΓΓΠΠ, με επικεφαλής τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα Βασίλη Παπαγεωργίου, που κατέβηκε γι' αυτό το σκοπό στη Μύκονο το περασμένο Σάββατο. Στο Nammos εντοπίστηκαν έντεκα κρούσματα κορονοϊού, ενώ στο Scorpios δύο.

Όπωε βλέπουμε σε σημερινό βίντεο που δημοσιεύει το Mykonos Live TV, τα μαγαζιά άδειασαν εντελώς και στο Nammos έχουν ήδη μαζευτεί όλες οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

"Αποφασίζουμε την αναστολή λειτουργίας των επιχειρήσεων προσφοράς οινοπνευματωδών ποτών και μαζικής εστίασης (bar-restaurant) στη Νήσο Μύκονο με τις επωνυμίες "Nammos" στην παραλία Ψαρού και "Scorpios" στην περιοχή Παράγκα, από 01.09.2020 και ώρα 22.00 έως την 04.09.2020 και ώρα 07.00, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση