Θοδωρής Βαλμάς: Αγωνία για τον τηλεοπτικό παραγωγό που έχει εξαφανιστεί από τις 26 Αυγούστου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 12:49 Θοδωρής Βαλμάς: Αγωνία για τον τηλεοπτικό παραγωγό που έχει εξαφανιστεί από τις 26 Αυγούστου

Άνθρωπος της τηλεόρασης και πιο συγκεκριμένα πρόεδρος της εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών “Plan B Productions” ο γοητευτικός 35χρονος Θοδωρής Βαλμάς, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί από τις 26 Αυγούστου, από την περιοχή της Κάντζας και έχει εκδοθεί Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού. 

Ο Θοδωρής Βαλμάς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, έχει ύψος 1.82μ. και 75 κιλά βάρος, έχει καστανόξανθα μαλλιά και πράσινα μάτια και την ημέρα ου εξαφανίστηκε φορούσε βερμούδα κάτω από το γόνατο και κοντομάνικη μπλούζα. Οδηγούσε μηχανάκι χρώματος μαύρο μάρκας Gemini.

Τον νεαρό άνδρα αναζητούν η οικογένεια του και οι συνεργάτες του μέσω του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του μετά από δική τους επιθυμία.

Ο 35χρονος εδώ και λίγα χρόνια κρατά τα ηνία της νεοσύστατης τηλεοπτικής εταιρίας “Plan B Productions” η οποία βρίσκεται πίσω από σημαντικές δουλειές στο χώρο των τηλεοπτικών εκπομπών, της μόδας, των διαφημίσεων και των video clip. Αρκεί μια ματιά στα social media της εταιρίας και του προέδρου της για να καταλάβει κάποιος τις συνεργασίες αλλά και την μοντέρνα ματιά του Θοδωρή Βαλμά στο επαγγελματικό αποτέλεσμα.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#summer#time#another#work#day

A post shared by Thodoris Valmas (@valmasthodoris) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thodoris Valmas (@valmasthodoris) on

Η “Plan B Productions” έχει υπογράψει, από το σποτ για την έκθεση Ανδρέας Παπανδρέου-Δεν Λησμονώ μέχρι διαφημιστικά για το Bridal fashion week, καθώς και την εκπομπής “Μέλλον υγείας” με την μοντέλο-παρουσιάστρια Στέλλα Γιαμπουρά. Μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Βαλμάς και η εταιρία του είναι οι δημιουργοί του νέου video clip του Dj FyZzY “Ρούμι και Κόλα”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση