Δεν πρόλαβαν να φάνε το κλεμμένο παγωτό και τους "τσάκωσαν"!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 13:16 Δεν πρόλαβαν να φάνε το κλεμμένο παγωτό και τους "τσάκωσαν"!

Τους έπιασε λιγούρα για παγωτό και έσπασαν το ψυγείο του περιπτέρου!

Μεταμεσονύκτια όρεξη για παγωτό "έπιασε" τρεις 13χρονους, οι οποίοι όντας προφανώς "ρέστοι", αποφάσισαν να ικανοποιήσουν τη λιγούρα τους, σπάζοντας το λουκέτο ψυγείου περιπτέρου στο κέντρο του Ηρακλείου.

Τα αγόρια από την Αλβανία άρπαξαν από ένα παγωτό κι άρχισαν να καταβροχθίζουν, ενώ φρόντισαν και ... για το προσεχές μέλλον, παίρνοντας μαζί τους μερικά ακόμη, για άλλες στιγμές ... υπογλυκαιμίας!

Δεν πρόλαβαν όμως καλά-καλά να καταπιούν την τελευταία δροσιστική μπουκιά, όταν αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κέντρο, τους άρπαξαν ... από το αυτί, επιστρέφοντας ταυτόχρονα στο ψυγείο τα υπόλοιπα παγωτά.

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ειδοποιήθηκε γύρω στις 03.00 τα ξημερώματα για τη ζημιά, που αποδείχθηκε μεγαλύτερη από το κόστος των παγωτών που έφαγαν οι νεαροί. Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται ότι ήταν πρόθυμος να τους κερνούσε από ένα παγωτό, αν επρόκειτο μάλιστα να γλιτώσει και τη ζημιά!

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου δεν κινήθηκε νομικά εναντίον των παιδιών, στα οποία όμως έγιναν αυστηρές συστάσεις από τους Αστυνομικούς, ώστε να μην υπάρξει ... επόμενη φορά!

πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση