Εργατικό δυστύχημα στο Μετρό Θεσσαλονίκης - Νεκρός 54χρονος τεχνίτης (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 15:21 Εργατικό δυστύχημα στο Μετρό Θεσσαλονίκης - Νεκρός 54χρονος τεχνίτης (ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε περίπου το μεσημέρι στο εργοτάξιο του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο σταθμό Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες του GRTimes.gr, θύμα είναι ένας 54χρονος τεχνίτης ο οποίος χρησιμοποιούσε σκάλα, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έπεσε από ύψος περίπου τριών μέτρων.

Το προστατευτικό κράνος που φορούσε, φέρεται να έσπασε με την πτώση και ο τεχνίτης έχασε τη ζωή του, πριν προλάβει να φτάσει η μονάδα του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο.

Τα αίτια του δυστυχήματος θα διερευνήσει η αστυνομία, ενώ η σορός παραμένει στο σημείο μέχρι να προσέλθει ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο τεχνίτης ήταν 47ετών και εργαζόταν για λογαριασμό υπεργολάβου στον κατασκευαστικό τομέα και συγκεκριμένα στην τοποθέτηση τούβλων.

O Σταύρος Στέτσικας, πρόεδρός εργαζομένων κατασκευαστικού τομέα, μετρό Θεσσαλονίκης, επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι ο τεχνίτης έπεσε από ύψος τριών μέτρων, φορούσε κράνος το οποίο έσπασε κατά την πτώση, χτύπησε το κεφάλι του και σκοτώθηκε ακαριαία. Επισήμανε δε πως ο ίδιος ενημερώθηκε για το συμβάν που έγινε στο -1 επίπεδο του σταθμού, πριν από περίπου 1.30-2 ώρες, δηλαδή περίπου στη 1μμ.

Δείτε τι ανέφερε χαρακτηριστικά:

Πηγή: GRTimes.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση