Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία: Νεκρή η μητέρα τριών ανήλικων παιδιών σε φρικτό τροχαίο - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 11:25 Τραγωδία: Νεκρή η μητέρα τριών ανήλικων παιδιών σε φρικτό τροχαίο - ΦΩΤΟ

Θανατηφόρο τροχαίο με μια γυναίκα νεκρή και τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων τρία ανήλικα παιδιά, συνέβη τα ξημερώματα στο δρόμο προς το χωριό Γλινάδο της Νάξου, έξω από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, στο αυτοκίνητο που κινούνταν στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο προς τα χωριά επέβαινε μια ολόκληρη οικογένεια, άντρας, γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.

Ο οδηγός-πατέρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε πετρόχτιστο τοιχίο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας και τον τραυματισμό όλων των υπολοίπων επιβατών.

Τα παιδιά είναι δύο κορίτσια (ηλικίας περίπου 12-13 και 7-8 ετών) και ένα αγόρι (ηλικίας περίπου 17 ετών). Το αγόρι κάθονταν στην μπροστινή θέση με τον οδηγό-πατέρα και στο πίσω κάθισμα επέβαιναν η μητέρα με τα δυο κοριτσάκια.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και οι τραυματίες εγκλωβίστηκαν μέσα σε αυτό. Άμεσα ζητήθηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής ώστε να απεγκλωβιστούν οι τραυματίες.

Δύο πυροσβεστικά αυτοκίνητα και 5 άντρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νάξου έσπευσαν στο σημείο που με ειδικά μηχανήματα έκοψαν τις πόρτες και έγινε ο απεγκλωβισμός ώστε οι τραυματίες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ήδη βρίσκονταν στο σημείο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τους τραυματίες στο νοσοκομείο Νάξου. Η μητέρα της οικογένειας είχε χάσει τις αισθήσεις της και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή μιας και ο τραυματισμός της ήταν σοβαρός.

ΠΗΓΗ: naxostimes.gr