Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο facebook

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 12:20 Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο facebook

Για πρώτη φορά μετά τη φρικτή επίθεση που την σημάδεψε, η 34χρονη Ιωάννα έκανε μια συμβολική ανάρτηση στο facebook.

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα ενώ πήγαινε στην εργασία της, η 34χρονη Ιωάννα.

Η υπόθεση συγκλόνισε όλη την Ελλάδα και τα μηνύματα συμπαράστασης στην Ιωάννα μετά την απίστευτη περιπέτεια την οποία ζει, είναι πολλά.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη Ιωάννα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο facebook

Η 34χρονη βρίσκεται πλέον στο σπίτι της ενώ οι γιατροί της την επισκέπτονται κάθε εβδομάδα, για να επιβλέπουν την κατάσταση των τραυμάτων της και την πρόοδο της υγείας της.

Η πρώτη ανάρτηση στο facebook

Η Ιωάννα προφανώς νιώθει καλύτερα και μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Facebook μετά την επίθεση που δέχτηκε στο πρόσωπο με το βιτριόλι.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα αντικατέστησε την παλιά φωτογραφία του προφίλ της με μια καινούρια.

Σε αυτή τη φωτογραφία απεικονίζεται μια ξανθιά γυναίκα να κοιτάζει το πρόσωπό της στον καθρέφτη και στη θέση του να βλέπει ένα πρόσωπο καλυμμένο από λουλούδια.

Μια αισιόδοξη εικόνα από την Ιωάννα, η οποία έχει περάσει έναν γολγοθά τους τελευταίους μήνες.

ioanna_
Έχει δει το πρόσωπό της η Ιωάννα

Στο STAR μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας. Ο κ. Λύτρας υποστήριξε ότι η επικοινωνία της κοπέλας φαίνεται να είναι καλύτερη στο σπίτι της απ΄ότι ήταν στο νοσοκομείο, ωστόσο η εικόνα και η ψυχολογία της δεν είναι εξίσου καλά.

"Τα τραύματά της παραμένουν σε πολύ μεγάλο βαθμό και είναι δύσκολη η κατάσταση όπως και η ψυχολογική της κατάσταση. Το κορίτσι δε μπορεί να βγει έξω και δεν πρέπει να τη δει ούτε ο ήλιος", ανέφερε ο δικηγόρος.

"Τη συνάντησα πρώτη φορά μετά το χειρουργείο και ήταν πολύ συγκινημένη που βρεθήκαμε", πρόσθεσε ο δικηγόρος της και όπως είπε της παρέδωσε γράμματα και επιστολές ανθρώπων που της έστελναν όλον αυτόν τον καιρό την αλληλεγγύη για το πρόβλημά της και την αγάπη τους, ενώ η ίδια ζήτησε από τον δικηγόρο της να συγκεντρώσει όλα τα μηνύματα και τα e-mail, ώστε να μπορέσει να απαντήσει σε όλους.

Σχετικά με το αν η Ιωάννα έχει δει το πρόσωπό της, ο κ. Λύτρας επεσήμανε ότι θεωρεί πως βλέπει την εικόνα της, ενώ κατά τη συνάντησή τους δεν έκρυψε τα εγκαύματα από το βιτριόλι.

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η υπόθεση της 34χρονης στους ιατρικούς κύκλους και το ενδιαφέρον που έχουν δείξει μεγάλοι ιατροί από όλον τον κόσμο ώστε να βοηθήσουν την Ιωάννα να επουλώσει τα τραύματά της.

Όσον αφορά στην 35χρονη που της επιτέθηκε, η Ιωάννα επανέλαβε στον δικηγόρο της ότι την είχε συναντήσει μόνο μερικές φορές. Η δράστις φαίνεται να τη ζήλευε τόσο για την εικόνα της όσο και για το αίτημα φιλίας που της είχε κάνει ο υποτιθέμενος φίλος της 35χρονης.

πηγή: thetoc.gr