Αφγανός με κορωνοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο και περιφέρεται στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 17:38 Αφγανός με κορωνοϊό το έσκασε από το Ιπποκράτειο και περιφέρεται στην Αθήνα

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ και την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας. Αναζητούν Αφγανό με κορωνοϊό, οποίος το πρωί του Σαββάτου το “έσκασε” από την παθολογική κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Ο νεαρός από το Αφγανιστάν συνοδευόμενος από έναν κατά πάσα πιθανότητα συμπατριώτη του, οποίος συστήθηκε στους γιατρούς ως αδελφός του ασθενή, εμφανίστηκε στο Ιπποκράτειο με έντονα συμπτώματα Covid 19.

Αμέσως οι γιατροί έκαναν το τεστ, με αποτέλεσμα να βγει θετικό και βέβαια άμεσα έκαναν τις ενέργειες για την εισαγωγή του νεαρού αλλοδαπού στην παθολογική κλινική, σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με κορωνοϊό.

Η εισαγωγή του νεαρού αλλοδαπού έγινε την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου, όταν οι γιατροί επισκέφθηκαν τον θάλαμο για τις καθιερωμένες εξετάσεις στους ασθενείς, διαπίστωσαν με έκπληξη πως ο νεαρός έλειπε από το κρεβάτι του. Με έκπληξη ενημερώθηκαν από τους υπόλοιπους ασθενείς, πως ο αλλοδαπός άνοιξε το παράθυρο, πήδηξε από ύψος περίπου δυο μέτρων και εξαφανίστηκε.

πηγή: newwsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση