Φωτιά στη Σάμο κοντά στο κέντρο μεταναστών (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 22:02 Φωτιά στη Σάμο κοντά στο κέντρο μεταναστών (video)

Φωτιά έχει ξεσπάσει στη Σάμο κοντά στο κέντρο μεταναστών και στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.

Η φωτιά στη Σάμο έχει εκδηλωθεί στο λόφο, 200 – 300 μέτρα πιο πάνω από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, σύμφωνα με το grtimes.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να οριοθετήσουν το μέτωπο της φωτιάς πριν αυτό λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το έργο των πυροσβεστών συνδράμουν υδροφόρες του δήμου Ανατολικής Σάμου. Η φωτιά πήρε μεγάλη έκταση πολύ γρήγορα και καίει περιμετρικά του ΚΥΤ στη Σάμο.

Τι λέει ο δήμαρχος ανατολικής Σάμου

Στην περιοχή όπου μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε έξω από το ΚΥΤ στο Βαθύ της Σάμου, βρίσκεται αυτήν την ώρα ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος.

Όπως δήλωσε στο GRTimes.gr ο δήμαρχος, η πυρκαγιά ξέσπασε έξω από το ΚΥΤ, στην Βορειοανατολική του πλευρά, έξω από την περίμετρο και μέχρι στιγμής, με βάση και την κατεύθυνση του ανέμου, δεν φαίνεται να απειλείται ο καταυλισμός.

Ο κ. Στάντζος ανέφερε πως η φωτιά έχει ένταση και βρίσκεται σε δύσβατη περιοχή, χωρίς δασικό δρόμο από τον οποίο θα μπορούσαν να προσεγγίσουν εύκολα οι πυροσβεστικές δυνάμεις και την κατάσβεση της δυσκολεύουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν αυτήν την ώρα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση