Επεισόδιο στον Έβρο: Συμπλοκή Τούρκων πολιτών με Έλληνα κτηνοτρόφο στον κάμπο Φερρών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 12:53 Επεισόδιο στον Έβρο: Συμπλοκή Τούρκων πολιτών με Έλληνα κτηνοτρόφο στον κάμπο Φερρών

Συλλήψεις από την αστυνομία

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στον κάμπο των Φερών, κοντά στο Δέλτα του Έβρου, με 5 Τούρκους πολίτες που μπήκαν λίγο νωρίτερα παράνομα στην χώρα μας για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο, να επιτίθενται σε νεαρό κτηνοτρόφο όταν τους εντόπισε να τους ζήτησε να περιμένουν την άφιξη των αστυνομικών, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, το επεισόδιο που έγινε προσπάθεια να κρατηθεί μυστικό απ’ τις αστυνομικές αρχές, συνέβη όταν ο κτηνοτρόφος από τις Φέρες, αντιλήφθηκε τους 5 Τούρκους, δυο άνδρες και δυο γυναίκες μαζί με ένα παιδί, να έχουν περάσει από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

Ο κτηνοτρόφος τούς ζήτησε να καθίσουν κάτω και να ακουμπήσουν τα σακίδια και τα κινητά τους, μέχρι να έρθει η αστυνομία για να τους παραλάβει.

Μόλις που πρόλαβε και έστειλε μήνυμα από το κινητό του, όταν ξαφνικά δέχθηκε άγρια επίθεση των δύο ανδρών αλλά και των γυναικών τους, οι οποίοι άρχισαν να τον χτυπούν. Ο νεαρός κτηνοτρόφος πάλεψε μαζί τους, ενώ σε λίγα λεπτά έφτασαν και οι αστυνομικοί στην περιοχή. Τους συνέλαβαν μάλιστα όλους και τους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών, όπου ο κτηνοτρόφος υπέβαλλε μήνυση εναντίον τους για την επίθεση, ενώ τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παράνομη είσοδο στην χώρα.

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση