Κορωνοϊός: Έξι σχολεία αναστέλλουν τη λειτουργία τους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 13:37 Κορωνοϊός: Έξι σχολεία αναστέλλουν τη λειτουργία τους

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Παίδειας, σύμφωνα με την οποία έξι σχολεία σε όλη τη χώρα αναστέλλουν τη λειτουργία τους. Μέχρι πότε θα παραμείνουν κλειστά.

 

Η αναστολή λειτουργίας σε έξι σχολεία αποφασίστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

Το υπουργείο, στην ανακοίνωση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους που προχώρησε στην αναστολή λειτουργίας των συγκεκριμένων σχολείων, παραθέτει σε πίνακα τα ονόματα και τις περιοχές των δομών εκπαίδευσης. Ένα από τα σχολεία βρίσκεται στην Καισαριανή.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η αναστολή μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου 2020 των σχολείων: 7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Αλεξάνδρεια) , ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΛΗΜΝΟΥ (Λήμνος), ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΛΗΜΝΟΥ (Λήμνος), ενώ μέχρι και τις 27 Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν κλειστά τα εξής σχολεία: 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Καισαριανή), 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ (Πύργος) -στη συγκεκριμένη δομή αναστέλλεται η λειτουργία μόνο του τμήματος Β5- και 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΟΥΤΩΝ (Ηράκλειο).

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση