Πρωτόγνωρες εικόνες στην Μεσαρά με την επιχείρηση - "μαμούθ" της ΕΛ.ΑΣ.

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020 14:00 Πρωτόγνωρες εικόνες στην Μεσαρά με την επιχείρηση - "μαμούθ" της ΕΛ.ΑΣ.
"Σάρωσαν" τα πάντα και παντού οι δυνάμεις της Αστυνομίας - Η συνεννόηση με το Αρχηγείο και η προετοιμασία

"Τεράστια" χαρακτηρίζεται η αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, στον απόηχο των γεγονότων στο Τυμπάκι (Δείτε ΕΔΩ). 

Σε αυτήν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες συμμετείχε πολύ μεγάλος αριθμός δυνάμεων από σχεδόν όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες, με διμοιρίες από τα ΤΑΕ, την ΟΠΚΕ και άλλους, που "σάρωσαν" μια μεγάλη περιοχή, από τις Μοίρες και τα Σκούρβουλα, μέχρι το Τυμπάκι. 

Όπως αναφέρεται, οι αστυνομικοί δεν άφησαν κανένα χώρο που να μην τον ελέγξουν, από σπίτια, αποθήκες και θερμοκήπια, μέχρι χωράφια και ποινιοστάσια. Ακόμα και στο δρόμο γίνονταν έλεγχοι, με τις προσαγωγές να ξεπερνούν τις 100. 

Ένα πρωτοφανές κομβόι με αστυνομικές κλούβες οδήγησε τους προσαχθέντες στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου ήδη είχε γίνει η σχετική προετοιμασία για την "υποδοχή" τους. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση οργανώθηκε σε άμεση συνεργασία και συνεννόηση με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου αφού γίνει το σχετικό "ξεκαθάρισμα" στο ποιος έχει νόμιμα έγγραφα και ποιος όχι, να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία απέλασης των παράνομων και να μην παραμείνουν στην Κρήτη. 

*Φωτογραφία από apopsilive.gr

πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση