Πάτρα: Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε δύο επιχειρηματίες για γάμους με υπεράριθμους καλεσμένους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 14:42 Πάτρα: Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε δύο επιχειρηματίες για γάμους με υπεράριθμους καλεσμένους

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανδρών, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών

Αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων σχετικά με την πρόληψη ασθενειών, βρίσκονται δύο άνδρες στους οποίους επιβλήθηκαν ήδη διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ, για διοργάνωση εκδηλώσεων με υπεράριθμα άτομα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων στην πόλη της Κάτω Αχαΐας, διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες είχαν διοργανώσει γάμους, στους οποίους ο αριθμός των προσκεκλημένων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δυο διοργανωτές διατάρασσαν την κοινή ησυχία αναπαράγοντας μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικά συγκροτήματα, ενώ οι συμμετέχοντες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα παρακωλύοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Παράλληλα, από τους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, βεβαιώθηκαν στους δυο άνδρες διοικητικά πρόστιμα 13.800 ευρώ και 16.200 ευρώ αντίστοιχα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανδρών, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση