Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξαφάνιση Λαέρτη: Η απίστευτη ιστορία του νεαρού που τον αναζητούσαν 14 μήνες- Ηταν θαμμένος στο Σχιστό στα αζήτητα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 15:28 Εξαφάνιση Λαέρτη: Η απίστευτη ιστορία του νεαρού που τον αναζητούσαν 14 μήνες- Ηταν θαμμένος στο Σχιστό στα αζήτητα

Η σορός του άτυχου Λαέρτη βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη περιοχή της Άνδρου, πριν από 14 μήνες.

Έπεσε με τον χειρότερο τρόπο η αυλαία της υπόθεσης εξαφάνισης του Λαέρτη Μπεγιάι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από 17 μήνες, από τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου κατοικούσε με την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, αγνοείτο από τα μεσάνυχτα της 9ης Απριλίου 2019.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 36χρονος Λαέρτης βρέθηκε νεκρός - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη περιοχή της Άνδρου, τον Ιούλιο του 2019. Η σορός του ήταν στα αζήτητα, καθώς δεν είχε γίνει ταυτοποίηση για να ενημερωθεί η οικογένειά του, και έτσι ο άτυχος άνδρας θάφτηκε στο νεκροταφείο Σχιστού.

Σήμερα, η αδελφή και η νύφη του Λαέρτη πήγαν στο νεκροταφείο Σχιστού για να διαπιστώσουν πού έχει καταλήξει η σορός του αδελφού τους. Και οι δύο κατέρρευσαν όταν ο υπάλληλος του κοιμητηρίου τις οδήγησε σε ένα τάφο με έναν μόνο σταυρό και μια ημερομηνία, χωρίς κανένα άλλο στοιχείο.

Τι λέει ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Γιώργος Τσούκαλης:

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλη, ο οποίος είχε αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του και μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η σορός του άτυχου ντελιβερά ξεβράστηκε σε βραχώδη περιοχή κοντά σε παραλία του νησιού κι αναγνωρίστηκε εργαστηριακά.

laertis

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία ημέρα μετά από την εξαφάνιση του Λαέρτη, ένας άνδρας, ο οποίος επέβαινε σε πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Ραφήνα προς τη Μύκονο έπεσε στη θάλασσα.

Οπως αναφέρθηκε στην ίδια εκπομπή, μέχρι και σήμερα, δεν είχε αναζητήσει κανείς τα ίχνη του, μιας κι ο άνδρας αυτός ήταν αγνώστων στοιχείων και δεν υπήρξε κρούση στο Λιμενικό ή σε κάποια άλλη Αρχή. Κάμερα ασφαλείας του πλοίου είχε καταγράψει τον άνδρα που έπεσε στη θάλασσα. Οπως προέκυψε από τα ρούχα που φορούσε ο άνδρας, αλλά και από μαρτυρίες επιβατών, ο άνδρας αυτός ήταν ο Λαέρτης.

Προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανείς δεν συνέδεσε την ύπαρξη της σορού με την εξαφάνιση του Λαέρτη, η οποία είχε πάρει τεράστια δημοσιότητα, καθώς οι γονείς του τακτικά τον αναζητούσαν μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, Φώς στο Τούνελ, ενώ στο διαδίκτυο τα δημοσιεύματα έπεφταν βροχή.

ΛΑΕΡΤΗΣ
Τι δήλωσε η αδελφή του στην Αγγελική Νικολούλη

Για τα κενά στην υπόθεση μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη η αδελφή του Λαέρτη:

"Δεν είχε λόγο ο Λαέρτης να δώσει τέλος στη ζωή του. Γνωρίζουμε τι χαρακτήρας ήταν. Είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη Μύκονο μια εβδομάδα μετά. Δεν θα έφευγε για να πάει νωρίτερα χωρίς να μας το πει και χωρίς τα προσωπικά του έγγραφα."

Πλέον οι έρευνες των Αρχών στρέφονται σε εκείνη την τελευταία νύχτα πριν την εξαφάνισή του και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε στη θάλασσα την επομένη. Επίσης αυτό που βασανίζει τη μητέρα του, με την οποία ήταν πολύ δεμένος, ήταν γιατί δεν της είχε πει ότι σχεδίαζε να πάει για δουλειά στη Μύκονο.

πηγή: thetoc.gr