Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άλλοι δυο μετανάστες με κορωνοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο "Σωτηρία"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 10:30 Άλλοι δυο μετανάστες με κορωνοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο "Σωτηρία"

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά την "απόδραση" από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο πριν από λίγες μέρες και άλλου θετικού στον κορωνοίό μετανάστη.

Δυο μετανάστες με κορονοϊό το έσκασαν από το νοσοκομείο Σωτηρία, όπως μετέδωσε το πρωί η ΕΡΤ.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μετά την "απόδραση" από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο πριν από λίγες μέρες και άλλου θετικού στον κορονοίό μετανάστη.

Οι δυο άνδρες που είχαν διαγνωστεί θετικοί νοσηλεύονταν στην δέκατη πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου αναφοράς Σωτηρία.

Πρόκειται για έναν Πακιστανό 24 ετών και έναν με καταγωγή από το Μπαγκλαντές 41 ετών.

Και οι δυο αποτελούν "υγειονομικές βόμβες" καθώς κυκλοφορούν ελεύθεροι στην Αττική που βρίσκεται σε πορτοκαλί συναγερμό.

Άφαντος ακόμα ο 29χρονος Αφγανός

Άφαντος παραμένει ακόμα ο 29χρονος Αφγανός με κορονοϊό που κυκλοφορεί σαν υγειονομική βόμβα στην Αθήνα αφότου το έσκασε από το Ιπποκράτειο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην Ελληνική Αστυνομία και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας είχε σημάνει συναγερμός για τον νεαρό που το έσκασε από το παράθυρο του πρώτου ορόφου του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, όταν διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό.