Επανεμφάνιση Σωτήρη Τσιόδρα- Τέλος στα σενάρια περί διαφωνίας με Κικίλια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 17:04 Επανεμφάνιση Σωτήρη Τσιόδρα- Τέλος στα σενάρια περί διαφωνίας με Κικίλια

Επανεμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια

Στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια επανεμφανίστηκε σήμερα ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας, δίνοντας έτσι και ένα τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν περί διαφωνίας του με τον υπουργό Υγείας.

Επανεμφάνιση Σωτήρη Τσιόδρα- Τέλος στα σενάρια περί διαφωνίας με Κικίλια

Ο Σωτήρης Τσιόδρας συμμετείχε στην ενημέρωση του υπουργού Υγείας προς τους αρμόδιους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις για τον κορονοϊό και την ετοιμότητα του συστήματος υγείας.

Ο επανεμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα πιθανώς να έχει σχέση με τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι διαφωνεί με τις πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης, όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας.

tsiodras

To ρεπορτάζ για τις διαφωνίες ακούστηκε στο δελτίο του Σταρ από την δημοσιογράφο Κάτια Μακρή, που αποκάλυψε ότι "ο κ. Τσιόδρας έχει διαφωνήσει δυο φορές με κυβερνητικές αποφάσεις και όλοι οι επιδημιολόγοι ήταν μαζί του. Η πρώτη ήταν για τα σχολεία και τα τμήματα των 25 παιδιών, για τα οποία επέμενε να είναι στους 15 μαθητές το όριο. Και η δεύτερη φορά για την πληρότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς επέμενε να είναι στο 50%" αποκάλυψε η Κ. Μακρή.

tsiodras

Η εμφάνιση του Σωτήρη Τσιόδρα πιθανώς σχετίζεται με την φιλολογία περί διαφωνιών, για τις οποίες πάντως δεν υπήρξε δημόσια διάψευση.

tsiodras

Το διάγγελμα Μητσοτάκη

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει και τηλεοπτικό μήνυμα στους πολίτες για τον κορονοϊό σήμερα Πέμπτη στις 18:00.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, ο πρωθυπουργός θα απευθύνει μήνυμα στους πολίτες χωρίς να αναφερθεί σε νέα μέτρα, ούτε σε lockdown.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση