Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 17χρονη που έμεινε 40 μέρες στην εντατική νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 12:15 Κορωνοϊός: Εξιτήριο για την 17χρονη που έμεινε 40 μέρες στην εντατική νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη!

Ευχάριστα είναι τα νέα για το 17χρονο κορίτσι που είχε βρεθεί θετικό στον κορωνοϊό και έδινε μάχη για τη ζωή του, στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ για περισσότερες από 40 ημέρες.

Η 17χρονη, που βγήκε από τη ΜΕΘ, είναι έτοιμη να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι της ύστερα από 40 ημέρες μάχης με τον κορωνοϊό.

Το κορίτσι, που είχε επιστρέψει από διακοπές στη Χαλκιδική, είναι καλά στην υγεία του και σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο τεστ στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε αρνητικό.

Πρόκειται για το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στην χώρα που έχει εισέλθει σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και είχε διασωληνωθεί. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Τον Δεκαπενταύγουστο η 17χρονη είχε πάει διακοπές στη Χαλκιδική, ανέβασε πυρετό και μέσα σε λίγες ώρες επιδεινώθηκε ραγδαία η υγεία της. Από τις 16 Αυγούστου βρισκόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ, ενώ δεν είχε υποκείμενο νόσημα

Ο διευθυντής της κλινικής του ΑΧΕΠΑ, Σίμος Μεταλλίδης είπε πως η κοπέλα είναι πολύ καλά στην υγεία της, και πλέον “περιμένουμε κάποιες εξετάσεις για να γυρίσει πλέον σπίτι της. Μπορούσε να κάνει οργανική ανεπάρκεια, αλλά γλιτώσαμε”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση