Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 10:00 Μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας

Επίθεση στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν μέλη του "Ρουβίκωνα".

Επίθεση στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής μέλη του Ρουβίκωνα. Τα μέλη του Ρουβίκωνα, αφού πέταξαν τρικάκια κι έγραψαν συνθήματα στην περίφραξη του κτιρίου, αποχώρησαν. Σε ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου παραθέτουν και βίντεο από την ενέργειά τους, η οποία, όπως σημειώνουν έγινε με αφορμή τoν τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από την πολιτεία η κακοκαιρία "Ιανός" που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας.

"Ανεξάρτητα του πώς η πολιτική προστασία επιλέγει επιχειρησιακά να χρησιμοποιήσει τους αριθμούς έκτακτης ανάγκης, ανεξάρτητα το πώς η αριστεία γυρίζει το μπαλάκι της ευθύνης στο εσωτερικό της για να κατευνάσει την οργή της κοινωνίας , το μάρμαρο η κοινωνία το πληρώνει και θα το πληρώνει όσο τους το επιτρέπουμε. Αλλά ποτέ το κράτος δε θα φταίει. Για τις ολοκληρωτικές καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον, για τις ζωές ανθρώπων και ζώων που χάθηκαν, φταίει ο θεός, φταίει ο στρατηγός άνεμος και η ασύμμετρη απειλή, οι λάθος προβλέψεις της ΕΜΥ, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας που έπεσαν με τις βροχοπτώσεις, για την Καρδίτσα έφταιγε η κακιά στιγμή, φταίει η γραφειοκρατία που δεν απεγκλωβίζονται οι άνθρωποι, για τη διασπορά του ιού φταίνε οι πρόσφυγες, για το ότι δεν φτάνουν οι μονάδες εντατικής θεραπείας για την κάλυψη των αναγκών που αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς, φταίνε οι απείθαρχοι πολίτες και οι συγκεντρώσεις του κόσμου στις πλατείες" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Ρουβίκωνας.

πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση