Στο νοσοκομείο μαθητής από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε κατάληψη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 10:15 Στο νοσοκομείο μαθητής από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε κατάληψη

Πανικός σε υπό κατάληψη σχολείο στην Αιτωλοακαρνανία. Μαθητής κατέρρευσε στο λύκειο στην Αμφιλοχία από κατανάλωση αλκοόλ…

Παρατράγουδο προέκυψε σε υπό κατάληψη σχολείο της Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο λύκειο της Αμφιλοχίας. Ένας από τους μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ.

To περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (26-09-2020) ενώ απαιτήθηκε η κινητοποίηση ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του. Ο πατέρας του αναζητήθηκε και-όπως προβλέπεται- συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αμφιλοχίας με τη δικογραφία σε βάρος του να σχηματίζεται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πρόκειται για ακόμα ένα παρατράγουδο σε υπό κατάληψη σχολείο. Χθες βράδυ έγινε γνωστό, πως στο ΕΠΑΛ Χαλκίδας κάποιοι έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές σε αίθουσες. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15.00 χθες το μεσημέρι στο υπο κατάληψη 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας στην Εύβοια. Συγκεκριμένα εξωσχολικοί – όπως είπαν οι ανήλικοι μαθητές – μπήκαν στο υπό κατάληψη σχολικό συγκρότημα και έβαλαν φωτιά σε αίθουσα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και η πυροσβεστική ενώ ειδοποιήθηκε να έρθει και ο διευθυντής του σχολείου. Η φωτιά κατασβήστηκε άμεσα χωρίς να επεκταθεί στο υπόλοιπο κτήριο ενώ ελέγχθηκαν όλοι οι χώροι.

Πηγή: agrinionews.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση