"Μποτιλιάρισμα" στο Taxis λόγω ΕΝΦΙΑ - Γιατί πέφτει η πλατφόρμα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 15:03 "Μποτιλιάρισμα" στο Taxis λόγω ΕΝΦΙΑ - Γιατί πέφτει η πλατφόρμα (φωτο Intime)

Γιατί χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων δεν βρίσκουν ακόμη τις εκπτώσεις φόρου που δικαιούνται λόγω "κουρέματος ενοικίων".

Άνοιξαν από το πρωί τα λογιστικά γραφεία και υπό την πίεση των πελατών, οι οποίοι ζητούν εναγωνίως να πληροφορηθούν πόσα θα πληρώσουν για τον φετινό ΕΝΦΙΑ, το σύστημα από το πρωί μια… πέφτει μια σηκώνεται.

Συνέπεσε μάλιστα η σημερινή ημέρα να είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την "επιστρεπτέα προκαταβολή 3" και η συμφόρηση στο Taxis έγινε ακόμη μεγαλύτερη. Ειδικά μετά τις 12:00 που πλέον μπήκαμε σε ώρες αιχμής, δυσκολίες παρατηρούνται μέχρι και στην είσοδο στην πλατφόρμα του Taxis, ενώ ακόμη και όσοι τα καταφέρνουν να μπουν, συναντούν δυσκολίες κατά την προσπάθεια εισόδου στην λεγόμενη "προσωποποιημένη πληροφόρηση".

Χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων που καταφέρνουν να μπουν στην προσωποιημένη πληροφόρηση, μένουν με το… παράπονο, καθώς διαπιστώνουν ότι δεν τους έχει πιστωθεί ακόμη η έκπτωση φόρου από το "κούρεμα ενοικίων που έχουν ήδη υποστεί κατά την περίοδο από τον Μάρτιο μέχρι και τον Αύγουστο. Γεγονός είναι ότι η ΑΑΔΕ δεν έχει ολοκληρώσει τις σχετικές "πιστώσεις" αφενός διότι δόθηκε περισσότερος χρόνος στους ιδιοκτήτες ακινήτων προκειμένου να υποβάλλουν τις λεγόμενες δηλώσει COVID και αφετέρου διότι σε πολλές περιπτώσεις έχουν εντοπιστεί λάθη με αποτέλεσμα να απαιτείται επανέλεγχος.

Πηγή: thetoc.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση