Ξύλο στην Αθήνα – Καίνε αμερικάνικες σημαίες στην Θεσσαλονίκη για τον Πομπέο! video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 20:22 Ξύλο στην Αθήνα – Καίνε αμερικάνικες σημαίες στην Θεσσαλονίκη για τον Πομπέο! video

Μεγάλη ένταση στις διαδηλώσεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Ελλάδα. Χρήση χημικών και… μάχη σώμα με σώμα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στην αμερικάνικη πρεσβεία. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

 

Πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στην επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, είχαν προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας, 28.09.2020, τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη.

 

Με κεντρικό σύνθημα «ανεπιθύμητος ο Πομπέο» μέλη αριστερών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πάρκο Ελευθερίας στην πρωτεύουσα, ούτως ώστε να διαμαρτυρηθούν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την αμερικανική Πρεσβεία.

Ωστόσο, λίγο μετά τις 19:00 σημειώθηκαν μικρής έντασης επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών, με τους άντρες των ΜΑΤ να απαντούν με ρίψη χημικών.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από την αμερικανική πρεσβεία

 

 

 

Πομπέο Πομπέο Πομπέο Πομπέο

Πομπέο

Καίνε αμερικανικές σημαίες στην Θεσσαλονίκη

Την ίδια ώρα, μια αμερικανική σημαία έκαψαν μέλη της ΕΕΔΥΕ και του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια της πορείας που πραγματοποιούν ενάντια στην επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, οι διαδηλωτές μόλις έφτασαν έξω από το προξενείο των ΗΠΑ στην Τσιμισκή, την έδεσαν σε κοντάρι, την περιέλουσαν με οινόπνευμα και έπειτα της έβαλαν φωτιά.

Δείτε τις εικόνες από την Θεσσαλονίκη

Με πληροφορίες από: thesstoday.gr
Φωτογραφίες: Intime.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση