Στο "σκαμνί" ξανά ο πατέρας για τις αρρωστημένες επισκέψεις στο υπνοδωμάτιο της κόρης του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 11:56 Στο "σκαμνί" ξανά ο πατέρας για τις αρρωστημένες επισκέψεις στο υπνοδωμάτιο της κόρης του

Εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, η υπόθεση βιασμού κοριτσιού από τον πατέρα του - Ο άνδρας επιμένει στην αθωωότητά του - Αναμένεται η απόφαση

Κεκλεισμένων των θυρών εκδικάζεται, σήμερα, σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση βιασμού μικρού κοριτσιού, από την ηλικία των 5 ετών ως και τα 8 του, από τον ίδιο του τον πατέρα.

Στο εδώλιο κάθεται ο 34χρονος, σήμερα, ιδιωτικός υπάλληλος που κατηγορείται ότι επί σειρά ετών, έμπαινε τις νύχτες στο υπνοδωμάτιο της μικρής κόρης του και τη βίαζε, αποτρέποντάς την μάλιστα από το να πει το οτιδήποτε, λέγοντάς της να μη μιλήσει "γιατί θα μας διώξει η μαμά από το σπίτι". Όταν το ζευγάρι χώρισε, το κοριτσάκι αρνιόταν να επισκεφθεί τον πατέρα του στο σπίτι του και κάπως έτσι φέρεται να ξετυλίχθηκε το "κουβάρι" της υπόθεσης.

Ο 34χρονος και κατά τη σημερινή διαδικασία, επιμένει ότι είναι αθώωος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή του.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα, στον άνδρα είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 39 ετών κατά συγχώνευση.

Αυτή την ώρα το Δικαστήριο αποσύρεται για να εκδώσει την απόφαση.

Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση