Κοραλία Χατζηγιαννάκη: Η 16χρονη που μοίρασε πάνω από 1500 μάσκες σε νοσοκομεία έφτασε μέχρι... τα Ψαρά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 13:00 Κοραλία Χατζηγιαννάκη: Η 16χρονη που μοίρασε πάνω από 1500 μάσκες σε νοσοκομεία έφτασε μέχρι... τα Ψαρά!

Η Κοραλία δημιούργησε την κοινωνική δράση "The Greek Mask Project" τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του lockdown και προμηθεύει με μάσκες γηροκομεία, νοσοκομεία και  Λιμενικό

Στο πλευρό των ηλικιωμένων βρίσκεται η 16χρονη Κοραλία Χατζηγιαννάκη, καθώς τους προμηθεύει με ειδικά σχεδιασμένες μάσκες.

Η έφηβη είναι δημιουργός του «The Greek Mask Project» και εφοδίασε σήμερα με υφασμάτινες μάσκες το προσωπικό του Γηροκομείου Αθηνών.

maskes__6_

Η Κοραλία δημιούργησε την κοινωνική δράση "The Greek Mask Project" τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του lockdown.

Απο την αρχική της δωρεά με τις πρώτες 300 μάσκες στον Ευαγγελισμό, η πρωτοβουλία αυτη εχει προσφέρει πάνω από 1.500 μάσκες σε όλα τα νοσοκομεία Covid-19 της πρωτεύουσας.

maskes__1_

maskes__2_

maskes__3_

maskes__4_

Παράλληλα, όπως αναφέρει η eurokinissi, συμβάλλοντας στην προσπάθεια θωράκισης της χώρας με την επανέναρξη του τουρισμού, εφοδίασε με μάσκες την ομάδα Πολιτικής Προστασίας στο αεροδρόμιο των Αθηνών, καθώς και ξενοδοχεία, αλλά και το Μουσείο της Ακρόπολης. Ταυτόχρονα, εφοδίασε όλο το Λιμενικό Βορείου Αιγαίου, από τα Ψαρά μέχρι τους Φούρνους και πιο πρόσφατα αστυνομικούς στο νέο ΚΥΤ μεταναστών στην Λέσβο.

Η πρωτοβουλία της έφηβης τιμήθηκε τον Μάιο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως κοινωνική συνεισφορά μοναδικής Ελληνίδας κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Η 16χρονη Κοραλία είναι μαθήτρια του Κολλεγιου Αθηνών και στοχεύει να προχωρήσει στην θωράκιση με μάσκες και άλλων γηροκομείων και ευάλωτων ομάδων στην Αττική.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση