Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οργή Χαρδαλιά: Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι παρών, είμαστε οικογένεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 19:32 Οργή Χαρδαλιά: Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι παρών, είμαστε οικογένεια

Ερώτηση για την απουσία αλλά και ενδεχόμενη επιστροφή του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για την πορεία της Covid-19 στην χώρα, δέχθηκαν οι Νίκος Χαρδαλιάς, Βασίλης Κοντοζαμάνης και Γκίκας Μαγιορκίνης.

Τον λόγο πήρε ο κ. Χαρδαλιάς ο οποίος τόνισε πως παραμένουν ομάδα αλλά και οικογένεια. «Με τον κ. Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από αυτό που κάναμε από την πρώτη ημέρα της πανδημίας.

Ότι κάναμε, κάνουμε και τώρα, ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, συμμετέχει με όλη την ομάδα των επιδημιολόγων με περισσότερη focus στο κομμάτι το επιστημονικό και το επιδημιολογικό. Είναι ο άνθρωπος που μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα» και πρόσθεσε: «Όπου χρειάστηκε να παρέμβουμε, παρεμβήκαμε μαζί με τον κ. Τσιόδρα και ο ίδιος έχει επιλέξει όταν χρειάζεται να δίνει το παρών σε σχέση με κάποια ζητήματα».

Τέλος, ο κ. Χαρδαλιάς με ενοχλημένο ύφος τόνισε πως: «Είμαστε όλοι μία ομάδα, είμαστε μία οικογένεια και σε αυτή την οικογένεια μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις όπως υπάρχουν στις οικογένειες όλων μας.

Το ζήτημα είναι ότι μέσα από τον διάλογο, μέσα από τη συνεργασία, μέσα από μία ευρύτερη συναίνεση προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο και πιστέψτε με, δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όλα όσα έχουμε προχωρήσει και μπορώ να σας το καταθέσω δημόσια αυτό.

Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ένα πολύ χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμα περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί».

πηγή: newsbeast.gr