Αίγιο: Θύελλα από καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση μέσα και έξω από γυμναστήριο! Μηνύματα “φωτιά”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 12:40 Αίγιο: Θύελλα από καταγγελία μαθήτριας για σεξουαλική παρενόχληση μέσα και έξω από γυμναστήριο! Μηνύματα “φωτιά”

Αναστάτωση στο Αίγιο από την καταγγελία 16χρονης. Η μαθήτρια έδειξε στους αστυνομικούς τα μηνύματα που έφτασαν στο κινητό της τηλέφωνο…

Με προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αιγίου την καταγγελία μιας 16χρονης κοπέλας, η οποία κατηγορεί επιχειρηματία γυμναστηρίου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όπως κατέθεσε η κοπέλα, ο επιχειρηματίας του γυμναστηρίου στο οποίο η κοπέλα πήγαινε για γυμναστική άρχισε να της στέλνει απρεπή μηνύματα μέσω διαδικτύου, ενώ παρόμοια προσέγγιση της έκανε και την ώρα της προπόνησης.

Η μαθήτρια  με τη συνοδεία των γονιών της αποφάσισε να τον καταγγείλει στους αστυνομικούς, αποκαλύπτοντας τα όσα βίωσε ενώ στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Οι άνδρες της Ασφάλειας αφού τον συνέλαβαν, τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου με την δικογραφία που σχημάτισαν σε βάρος του, και στην οποία περιλαμβάνονται οι συνομιλίες του στα social media με την 16χρονη.

Πηγή: thebest.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση