Μεσσηνία: 18χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, ένταση από συγγενείς του έξω από το Α.Τ. Μεσσήνης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 23:19 Μεσσηνία: 18χρονος έπεσε νεκρός από πυροβολισμό, ένταση από συγγενείς του έξω από το Α.Τ. Μεσσήνης

Ένταση επικρατεί στη Μεσσηνία μετά το θάνατο 18χρονου από πυροβολισμό.

Σε προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η Αστυνομία στην Μεσσηνία, στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούνται, για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες ένας 18χρονος έχασε την ζωή του, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 18χρονου, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στην Μεσσήνη, ενώ η Αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.

Ένταση από συγγενείς 

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του 18χρονου, εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και  αρκετοί έξω από το Α.Τ. Μεσσήνης όπου κρατείται ο δράστης, ενώ η αστυνομία έλαβε έκτακτα μέτρα, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία.

Το θύμα είναι ένας 18χρονος Ρομά από την Πιπερίτσα του Δήμου Μεσσήνης, ενώ το αιματηρό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι.

Ο  64χρονος δράστης που συνελήφθη και βρίσκεται στο Α.Τ. Μεσσήνης, φέρεται να ισχυρίστηκε πως είδε τον 18χρονο να εισέρχεται στο σπίτι του κι επιχείρησε να κλέψει κι επειδή φοβήθηκε για την ζωή του τον πυροβόλησε για εκφοβισμό, όμως τα σκάγια τον πέτυχαν και τον έριξαν αιμόφυρτο στο έδαφος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ένα λευκό βαν είχε θεαθεί λίγο νωρίτερα έξω από τα σπίτια της περιοχής. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τρεις Ρομά, που επέβαιναν σε αυτό, και φέρεται να μπήκαν και οι τρεις στο σπίτι του 64χρονου, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του. Τότε έγινε συμπλοκή, ο 64χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 18χρονο,  στην κοιλιά και τον θώρακα. Οι άλλοι δύο αμέσως τον πήραν και τον έβγαλαν από το σπίτι.

πηγή: gazzetta.gr/eleftheriaonline.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση