Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλαμάτα: Επεισόδια και φόβοι για βεντέτα μετά την εκτέλεση 18χρονου τσιγγάνου! “Τον βρήκα σπίτι μου” (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 09:53 Καλαμάτα: Επεισόδια και φόβοι για βεντέτα μετά την εκτέλεση 18χρονου τσιγγάνου! “Τον βρήκα σπίτι μου” (Βίντεο)

Η Καλαμάτα και η Μεσσηνία θυμίζουν καζάνι που βράζει. Ο 18χρονος τσιγγάνος έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον ιδιοκτήτη σπιτιού. Ρομά της περιοχής ζητούν εκδίκηση. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που πήρε το νόμο στα χέρια του…

Ένας 63χρονος συνελήφθη στη Μεσσηνία για την υπόθεση του θανάτου ενός 18χρονου, καθώς φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του με κυνηγετικό όπλο. Επίσης, η αστυνομία έχει συλλάβει και δύο ανήλικους, οι οποίοι ήταν μαζί με τον 18χρονο τη στιγμή που φέρονται να μπήκαν στο σπίτι του 63χρονου, στην κοινότητα Πιπερίτσα, του Δήμου Μεσσήνης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος αντελήφθη χθες το μεσημέρι τον 18χρονο και δύο άλλα άτομα να έχουν μπει στο σπίτι του και τη στιγμή που οι τρεις επιχείρησαν να φύγουν πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο νεαρός.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του 18χρονου, συγγενείς και φίλοι του συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας, αλλά και στη Μεσσήνη. Μάλιστα, στην περιοχή έχουν φθάσει αστυνομικές δυνάμεις και από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια.

Σε μια προσπάθεια να ελέγξει την κατάσταση, η αστυνομία διέκοψε το βράδυ την διέλευση αυτοκινήτων τόσο στο κόμβο της Μεσσήνης προς Μελιγαλά όσο και πριν τη διασταύρωση Καρτερόλι με Πιπερίτσα.

Νωρίς χθες το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά στο σπίτι του άτυχου νεαρού, ξέσπασαν σε καταστήματα της περιοχής ενώ σημείωσαν και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα. Λίγο αργότερα ομάδα συγκεντρωμένων Ρομά κινήθηκε προς την Πιπερίτσα.

Ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα. Έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες Ρομά, με την Αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά.

“Τον βρήκα μέσα στο σπίτι μου”

«Τον είδα στην αυλή μου και πήρα την καραμπίνα και έριξα. Δεν ήθελα να προκαλέσω κακό». Αυτά φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ο ηλικιωμένος ο οποίος χθες είδε έναν νεαρό Ρομα να μπαίνει στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης για να κλέψει και τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Πηγή: tharrosnews.gr, best-tv.gr, messinialive.gr.