Αναβρασμός στη Μεσσήνη για τον 18χρονο που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 21:18 Αναβρασμός στη Μεσσήνη για τον 18χρονο που έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς (video) ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Ο 18χρονος Ρομά έπεσε νεκρός χθες από το κυνηγετικό όπλο ενός 64χρονου σε χωριό της Μεσσηνίας, με τον ηλικιωμένο να φέρεται να πυροβόλησε όταν είδε το θύμα να μπαίνει στο σπίτι του.

Το κακό έγινε στο χωριό Πιπερίτσα της Μεσσηνίας, με τη Μεσσήνη πλέον να θυμίζει καζάνι που βράζει, αφού συγγενείς και φίλοι του θύματος, θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον χαμό του. Το σπίτι του 64χρονου έχει μετατραπεί σε φρούριο, με τους αστυνομικούς να μην αφήνουν κανέναν να πλησιάσει.

Σε κάθε γωνιά υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη για τον φόβο της βεντέτας. Οι ρομά είναι αποφασισμένοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους…

Ο 64χρονος, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό όταν είδε τρία άτομα να μπαίνουν στην αυλή του σπιτιού του, όμως, τα σκάγια του όπλου χτύπησαν τον 18χρονο στο στήθος με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

«Δικαιοσύνη, δικαιοσύνη θέλουμε!»

Ο πατέρας του νεαρού, έξω από το νοσοκομείο της Καλαμάτας λίγα λεπτά αφού έμαθε  για το θάνατο του παιδιού του, ξέσπασε στην κάμερα. «Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Να σαπίσει στη φυλακή».

Όλη νύχτα, η περιοχή “μύριζε” μπαρούτι. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις είχαν στήσει μπλόκα με τους Ρομά να βάζουν φωτιές σε κάδους και να ζητούν να μην αφεθεί ελεύθερος ο 64χρονος. «Αν δεν δικαστεί πώς αυτοί οι γονείς θα τον συναντήσουν στο δρόμο;»

Με μπλόκα οι αστυνομικοί έχουν κλείσει όλες τις εισόδους του χωριού που ζει ο 63χρονος, προκειμένου να εμποδίσουν τους Ρομά να φτάσουν εκεί.

Δρακόντεια είναι τα μέτρα καθώς αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα ο δράστης που συνελήφθη για ανθρωποκτονία σε βάρος του 18χρονου Ρομά.

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησαν ο δικηγόρος του θύματος Δημήτρης Τσιφιλιτάκης και ο νομικός εκπρόσωπος του φερόμενου ως δράστη, Θεόδωρος Μαντάς.

«Δεν πρόκειται για μια ξεκάθαρη περίπτωση άμυνας. Πράγματι δέχθηκε πίεση από τους δράστες της κλοπής, τους βρήκε να έχουν αφαιρέσει κοσμήματα, προσπάθησε να τους τα πάρει πίσω, τον έσπρωξαν, έπεσε στο κρεβάτι κι αυτοί κατάφεραν να διαφύγουν. Σηκώθηκε πήρε την καραμπίνα, βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβόλησε.  Τουλάχιστον 2 πυροβολισμούς έριξε. Δεν πρόκειται για περίπτωση νόμιμης άμυνας», υποστήριξε αρχικά ο κ. Τσιφιλιτάκης.

«Παράκκληση και προσδοκία ταυτόχρονα, να επιδείξουν όλες οι πλευρές ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Κανένας δεν προσπερνά με ελαφρά καρδία ότι έφυγε από τη ζωή ένα νέο παιδί. Η θέση μας που τεκμηριώνεται από τα στοιχεία της δικογραφίας, είμαστε ήδη στο στάδιο της ανάκρισης, η θέση μας είναι αβίαστη όσα έγιναν ήταν στην οικία του εντολέα μου», τόνισε από την πλευρά του ο κ. Μαντάς.

Πηγή: MEGA

Προσαρμοσμένη αναζήτηση