Θρήνος στην ΕΛΑΣ: Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός του τροχαίου στον Άγιο Κοσμά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020 21:54 Θρήνος στην ΕΛΑΣ: Πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός του τροχαίου στον Άγιο Κοσμά

Δεν τα κατάφερε και ο δεύτερος αστυνομικός που ενεπλάκη σε τροχαίο στον Αγιο Κοσμά την ώρα που πήγαιναν να βοηθήσουν σε πυρκαγιά στην περιοχή.

Οι δύο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ στις 9 Σεπτεμβρίου είχαν ειδοποιηθεί να πάνε να συνδράμουν σε φωτιά όμως ενεπλάκησαν σε τρομακτικό τροχαίο με αποτέλεσμα ο ένας να χάσει τη ζωή του ακαριαία και ο δεύτερος να τραυματιστεί σοβαρά και από τότε έδινε μια μεγάλη μάχη.

Τελικά ο 24χρονος αστυνομικός που όλο αυτό το διάστημα νοσηλεύοταν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιανατολικής Αττικής αναφέρει τα εξής:

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Πώς έγινε το τραγικό τροχαίο

Οι δύο μοτοσυκλετιστές της Ελληνικής Αστυνομίας στις 9 Σεπτεμβρίου είχαν λάβει σήμα από το κέντρο τους να πάνε στη φωτιά, βγήκαν στην Ποσειδώνος, ανέπτυξαν ταχύτητα και συγκρούστηκαν με ένα Ι.Χ. που τους έφραξε την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Και οι δύο αστυνομικοί διακομίστηκαν, αμέσως, στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του ενός. Ο συνάδελφος του άτυχου αστυνομικού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στο 401 ΓΣΝΑ.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του Mega με τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι δύο αστυνομικοί βγήκαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα για να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό τους και στο σημείο της λεωφόρου όπου διακόπτεται η νησίδα ένας οδηγός Ι.Χ. τους έφραξε τον δρόμο στην αριστερή λωρίδα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μαζί του και να συρθούν στην άσφαλτο για 50 μέτρα. 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση