Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάτρα: Θήλασε το μωρό της και στη συνέχεια λήστεψε τον ταξιτζή! Απίστευτες εικόνες στο τέλος της διαδρομής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020 12:40 Πάτρα: Θήλασε το μωρό της και στη συνέχεια λήστεψε τον ταξιτζή! Απίστευτες εικόνες στο τέλος της διαδρομής

Η ληστεία έγινε όταν το ταξί έφτασε στον προορισμό του. Μέσα βρίσκονταν δύο ζευγάρια. Ανάμεσά τους και μία μητέρα που θήλαζε το μωρό της…

Ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί της Πάτρας ο οποίος ανήκει στο δίκτυο “Εξπρές” στην Κόρινθο. Σύμφωνα με πληροφορίες, του δόθηκε εντολή μετά από τηλεφώνημα στο δίκτυο να παραλάβει 4 άτομα (δύο ζευγάρια) και ένα μωρό από Πάτρα για Κόρινθο.

Οντως ανταποκρίθηκε στην κλήση. Μάλιστα συζητούσε μαζί τους κατά τη διάρκεια της διαδρομής και όπως επεσήμανε, έδειχναν απόλυτα φυσιολογικοί. Σύμφωνα με το flamis.gr, η μία γυναίκα που είχε το μωρό στην αγκαλιά, το θήλαζε στην διάρκεια της διαδρομής.

Οταν έφθασαν στην Κόρινθο οι επιβάτες ακινητοποίησαν τον οδηγό ταξί. Τον απείλησαν χωρίς ευτυχώς να τον χτυπήσουν και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του, το ρολόι και το κινητό του τηλέφωνο.

Απομακρύνθηκαν από το σημείο και εξαφανίστηκαν! Ο οδηγός ταξί τα έχασε στην κυριολεξία. Πήγε αμέσως στην Αστυνομία και κατήγγειλε την ληστεία.

Πηγή: Newsit.gr