Τραγωδία με νεκρό 9χρονο παιδί στην Αχαΐα – Ξεψύχησε στο σχολείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 14:21 Τραγωδία με νεκρό 9χρονο παιδί στην Αχαΐα – Ξεψύχησε στο σχολείο

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, αλλά δυστυχώς το παιδί δεν τα κατάφερε

Ένα παιδί 9 ετών έχασε τη ζωή του στο στο Σκιαδά Τριταίας στην Αχαΐα.

Το παιδί λιποθύμησε μέσα στο σχολείο. Σε μηδέν χρόνο έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο και οι διασώστες έκαναν προσπάθεια ανάνηψης.

Δυστυχώς το αγοράκι μόλις 9 χρόνων ξεψύχησε στο προαύλιο του σχολείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί είναι από το Σταυροδρόμι.

Το παιδί μεταφέρθηκε για νεκροψία- νεκροτομή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.

"Το περιστατικό έχει βυθίσει το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα στη θλίψη. Εκφράζουμε τη θλίψη αλλά και τη συμπαράσταση στους γονείς του παιδιού, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου. Είναι μία πολύ δύσκολη μέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα" ανέφερε στο thebest.gr ο Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, πρόεδρος των δασκάλων και Νηπιαγωγών του Νόμου Αχαΐας.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η υπουργός επικοινώνησε άμεσα με τη διευθύντρια του σχολείου, όπου πήγαινε ο μαθητής, καθώς επίσης και με την οικογένειά του.

Ο μαθητής, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, είχε καρδιολογικό πρόβλημα από μικρή ηλικία, είχε ωστόσο προσκομίσει πιστοποιητικό υγείας για την παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων

Πηγή:tempo24.news. thebest.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση