Μυστήριο με τον θάνατο 58χρονου – «Τον πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 22:32 Μυστήριο με τον θάνατο 58χρονου – «Τον πέταξαν ζωντανό στα σκουπίδια»
Οι συγγενείς του Βασίλη Κοτρέτσου προσπαθούν να βρουν μάρτυρες για να πέσει φως στο σκοτάδι.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Σκουροχώρι Πύργου από τον περίεργο θάνατο δημοτικού υπαλλήλου. Τον χτύπησαν πιθανότατα με κάποιο όχημα, τον έσυραν, τον πέταξαν σε αρδευτικό κανάλι κάτω από ένα μικρό γεφύρι με σκουπίδια και τον άφησαν αβοήθητο να πεθάνει.

Οι συγγενείς του Βασίλη Κοτρέτσου 58 χρόνων, προσπαθούν να βρουν μάρτυρες για να πέσει φως στο σκοτάδι. Να φανεί η αλήθεια…

Σύμφωνα με το anikolouli.grο άτυχος δημοτικός υπάλληλος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου, στην επαρχιακή οδό Σκουροχωρίου – Κατακόλου, από ρακοσυλλέκτη που μένει στην ίδια περιοχή.

Το βράδυ του Σαββάτου 15 Αυγούστου επέστρεφε πεζός από την παραλία του Καβουρίου όπου συνήθιζε να πηγαίνει για μπάνιο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, γύρω στις 10 το βράδυ εκείνης της ημέρας, χτυπήθηκε άσχημα και οι κακώσεις του παραπέμπουν σε χτύπημα από αυτοκίνητο. Ο θάνατός του επήλθε επτά με έντεκα ώρες αργότερα, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος πέθανε αβοήθητος.

Οι παντόφλες που φορούσε βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά από το κανάλι σε ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση μεταξύ τους , ενώ δεν βρέθηκε το μαγιό του.

Τα σπασμένα τζάμια και ο καθρέφτης που εντοπίστηκαν στο σημείο, προέρχονται από παλαιότερο τροχαίο, όπως προέκυψε από την έρευνα.

Τα ίχνη φρεναρίσματος που βρέθηκαν εκεί, παραπέμπουν σε παλαιότερο μοντέλο αυτοκινήτου, όπως επισήμανε στην εκπομπή ο πραγματογνώμονας Κώστας Χασιώτης.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Τροχαία πρέπει να ερευνήσει και στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών για τροχαίο συμβάν στο σημείο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση