Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διπλό έγκλημα στο Λουτράκι: Σε λίμνη αίματος βρέθηκαν 45χρονη μητέρα και ένας άνδρας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 17:42 Διπλό έγκλημα στο Λουτράκι: Σε λίμνη αίματος βρέθηκαν 45χρονη μητέρα και ένας άνδρας

Το αυτοκίνητό της γυναίκας στο Λουτράκι, βρέθηκε καμένο αρκετά μακριά από το σπίτι.

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, βρέθηκαν οι Αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου, όταν εισέβαλλαν περίπου στις 16:15 το απόγευμα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, στο σπίτι της 45χρονης γυναίκας από την Οδησσό της Ουκρανίας, στο Φλάμπουρο.

Το πτώμα μιας γυναίκας, που φέρεται να είναι η 45χρονη, βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος και ενός άνδρα σχεδόν δίπλα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, το όχημα της νεκρής βρέθηκε στην περιοχή Βηθλεέμ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της στο Φλάμπουρο, αργά το βράδυ του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου να καίγεται.

Αμέσως, άνδρες του ΑΤ Λουτρακίου και της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο, όπου αρχικά κατέσβησαν τη φωτιά, προτού αυτή επεκταθεί.

Στη συνέχεια, ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της οδηγού. Πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας περίπου 45 ετών από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών.

Η αλλοδαπή γυναίκα, που εργάζεται ως μασέζ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είναι διαζευγμένη.

Πλέον οι έρευνες της Αστυνομίας, στρέφονται στο σενάριο της ανθρωποκτονιας, ενώ σε αυτό συνηγορεί το γεγονός ότι το αυτοκίνητό της βρέθηκε καμμένο αρκετά μακριά από το σπίτι.

Διπλό φονικό - πολλά ερωτηματικά

Η διπλή αυτή τραγωδία ήρθε να ταράξει για μία ακόμα φορά την τοπική κοινωνία.

Σε κινηματογραφική ταινία θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση, αφού η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση αργά χθες βράδυ για Ι.Χ. τυλιγμένο στις φλόγες. Στον σημείο έφθασε και η Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και στις συντονισμένες ενέργειες που ακολουθήθηκαν, βρήκαν ότι το όχημα ανήκε σε μια γυναίκα από την Ουκρανία.

Συνεχίζοντας να ξετυλίγουν το κουβάρι, οι Αστυνομικές Δυνάμεις με επικεφαλής τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Κορινθίας κ. Χαράλαμπο Τετράδη, βρήκαν ότι η 45χρονη γυναίκα από την Ουκρανία είχε νοικιάσει σπίτι στην περιοχή.

Αφού εντόπισαν την οικία όταν είδαν ότι δεν ανταποκρινόταν κανείς από μέσα,
εισέβαλαν στην οικία και αντίκρισαν το θλιβερό αυτό θέαμα τον άντρα και την γυναίκα νεκρούς. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και αυτή την ώρα βρίσκεται εκεί
ο Ιατροδικαστής και θα ακολουθήσει η επιχείρηση μεταφοράς τους στο νοσοκομείο.

Η Ασφάλεια Κορίνθου προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα την εξέταση των κινητών τηλεφώνων και τις καταθέσεις από τα άτομα του "κοντινού" τους περιβάλλοντος για να εξιχνιαστεί η διπλή τραγωδία.

πηγή: thetoc.gr