Έξαλλη η ΝΔ με μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2020 23:41 Έξαλλη η ΝΔ με μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ που ζητά τη δολοφονία Γεωργιάδη και Μπογδάνου

Λάδι στη… φωτιά που έχει ήδη ξεσπάσει με αφορμή το σημερινό (11.10.2020) πρωτοσέλιδο της “Αυγής“, “έριξε” η ανάρτηση μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία έγραφε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος “δυστυχώς” γλίτωσαν από τις δολοφονικές επιθέσεις της 17 Νοέμβρη.

“Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της”, τονίζει η ΝΔ, σχολιάζοντας την ανάρτηση του μέλους της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρου Τσαντίκου.

Και συνεχίζει: “Λίγες μέρες μετά την καταδικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή, μέλος της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη δολοφονία ενός υπουργού και ενός βουλευτή της ΝΔ! Για μερικούς ο κύκλος του τυφλού μίσους συνεχίζεται. Και δυστυχώς πρωτοσέλιδα όπως το σημερινό της Αυγής δημιουργούν το υπέδαφος. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη της δήλωσης και τη διαγραφή του από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, καλούμε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναλογιστεί πού οδηγούν το μίσος, η ακραία πόλωση, η δαιμονοποίηση του πολιτικού αντιπάλου.
Η δημοκρατία δεν είναι κενό σύνθημα. Είναι καθημερινή πρακτική. Μόνο έτσι δεν θα αφήσουμε χώρο στους εχθρούς της δημοκρατίας. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής δεν αρκεί. Πρέπει να καταδικάζονται και οι πρακτικές της”.

Την ανάρτηση κοινοποποίησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, με το εξής σχόλιο: “Για να καταλάβετε ποιοι είναι οι πολιτικοί μας αντίπαλοι διαβάστε τι έγραψε ένας από τους γνωστούς υποστηρικτές του  @syriza_gr, υποστηρικτής @KostasVaxevanis κλπ Στενοχωριέται που η 17Ν δεν πρόλαβε να ΣΚΟΤΩΣΕΙ εμένα και τον @bogdanosk και δεν «ξεβρώμισε αρκετά τον τόπο..»”.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση