Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Τους σκότωσε με μπαλτά - Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 10:13 Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Τους σκότωσε με μπαλτά - Ποιος είναι ο βασικός ύποπτος

Με μπαλτά, τσεκούρι ή κάποιο γεωργικό εργαλείο φέρεται να χτύπησε απανωτά τα θύματά του ο βασικός ύποπτος για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι, που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Ο άνθρωπος που υποψιάζονται οι Αρχές ότι βρίσκεται πίσω από το στυγερό έγκλημα είναι ο 45χρονος Αλβανός που μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. Φέρεται μάλιστα να είναι σεσημασμένος για ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών σύμφωνα με την ONTIME.

Τη μανία του δράστη πυροδότησε όπως όλα δείχνουν η διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε με την 43χρονη Φωτεινή - Σβετλάνα από την Οδησσό της Ουκρανίας η οποία έμενε μόνιμα στο Λουτράκι και εργαζόταν ως μασέζ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, ο σεσημασμένος Αλβανός φέρεται να την παρενοχλούσε συχνά τον τελευταίο καιρό και δεν αποδεχόταν για κανένα λόγο τον χωρισμό τους. Η 43χρονη παλαιότερα ήταν παντρεμένη με γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου με τον οποίο έχει αποκτήσει και την 20χρονη σήμερα κόρη της. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο πρώην σύζυγός της από τον οποίο φαίνεται να απέκτησε μεγάλη περιουσία μετά το διαζύγιό τους, είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού είχε επίσης στενές επαφές τα τελευταία χρόνια στο νησί των ανέμων καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Το βράδυ του Σαββάτου εισέβαλε στο μικρό εξοχικό σπίτι της 43χρονης στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου όπου φαίνεται πως αιφνιδίασε το ζευγάρι αφού και οι δυο τους βρέθηκαν γυμνοί στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας ενώ τα χτυπήματα που δέχτηκαν με το φονικό όπλο φαίνεται πως ήταν συνεχόμενα και τους βρήκαν στο πλαϊνό τμήμα του κεφαλιού. Ακόμα και αν πρόλαβαν να φωνάξουν η περιοχή είναι ερημική και κανείς δεν τους άκουσε.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Κορίνθου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και την προσαγωγή του 45χρονου. Μέχρι στιγμής, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και οτιδήποτε άλλο, το κίνητρο φαίνεται να ήταν ερωτικό, καθώς από το σπίτι δεν λείπει τίποτα ενώ η σφοδρότητα και η μαζικότητα των χτυπημάτων δείχνουν το μίσος από την πλευρά του δράστη.

Σημειώνεται ότι το όπλο του εγκλήματος έχει εξαφανιστεί, ενώ ο δράστης πριν τραπεί σε φυγή κλείδωσε τα θύματά του βάζοντας στην εξώπορτα αλυσίδα και λουκέτο, ώστε να μην υπάρχει για αυτά ούτε η παραμικρή δυνατότητα να ζητήσουν βοήθεια στην περίπτωση που κάποιος από τους δύο ήταν ζωντανός. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τηλέφωνα των δύο θυμάτων κάτι που οδηγεί της ΕΛ.ΑΣ στο συμπέρασμα ότι τα πήρε μαζί του και πολύ πιθανό να τα έκαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "On Time"

Προσαρμοσμένη αναζήτηση