Επεισοδιακή καταδίωξη με τέσσερις συλλήψεις και τραυματίες τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 13:35 Επεισοδιακή καταδίωξη με τέσσερις συλλήψεις και τραυματίες τα ξημερώματα στο Νέο Κόσμο

Άγρια καταδίωξη και σύλληψη τεσσάρων Αλβανών κακοποιών, σημειώθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (13.10.2020) στο Νέο Κόσμο, με κατάληξη την λεωφόρου Συγγρού στο ύψος του Φιξ.

Όλα ξεκίνησαν όταν πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σήμα από το κέντρο για απόπειρα διάρρηξης στην περιοχή του Νέου Κόσμου και συγκεκριμένα στην οδό Λυσιμάχου.

Άμεσα το περιπολικό έφτασε στο σημείο και εντόπισε το ύποπτο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 4 άτομα. Όταν οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να πραγματοποιηθεί έλεγχος, δεν υπάκουσε, έβαλε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, κυρίως στη Λ. Συγγρού όπου βγήκε το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο, ενώ το πλήρωμα του περιπολικού της Άμεσης Δράσης κάλεσε ενισχύσεις, ενώ παράλληλα καταδίωκε το αυτοκίνητο των δραστών.

Πίσω από το κτήριο του ΦΙΞ οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν, έστω και εν κίνηση, το αυτοκίνητο των υπόπτων. Ο οδηγός του ύποπτου αυτοκινήτου, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξεφύγει από των αστυνομικό κλοιό, έβαλε όπισθεν και εμβόλισε το ένα περιπολικό με αποτέλεσμα αυτό να καταλήξει με σφοδρότητα σε δεύτερο περιπολικό που βρίσκονταν πίσω από το αρχικό όχημα.

Αποτέλεσμα της κίνησης του κακοποιού ήταν να τραυματιστούν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ευτυχώς χωρίς να χρειαστεί να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο.

Τελικά οι τέσσερις Αλβανοί, όλοι σεσημασμένοι, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια για την προανάκριση.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση