Κρήτη: Εκπληκτική ιστορία με κουνέλι που ξεσκέπασε τα ψέματα μαμάς και μπαμπά στα παιδιά τους (Φωτό)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 12:57 Κρήτη: Εκπληκτική ιστορία με κουνέλι που ξεσκέπασε τα ψέματα μαμάς και μπαμπά στα παιδιά τους (Φωτό)

Η ιστορία έρχεται από την Κρήτη και πρωταγωνιστεί ένα κουνέλι που αγόρασαν οι γονείς στα μικρά παιδιά τους. Το σπάνιο που συνέβη κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων…

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε αυτές τις ημέρες σε σπίτι των Χανίων με ένα κουνελάκι! Ο μπαμπάς και η μαμά προκειμένου να κάνουν τα παιδιά τους να έρθουν πιο κοντά με τα ζώα, να μάθουν να τα φροντίζουν, αλλά και να αποκτήσουν ευαισθησίες προς το ζωικό βασίλειο, αποφάσισαν να τους πάρουν ένα κουνελάκι. Αυτό εγινε τον Σεπτέμβριο του 2018.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται στα περίχωρα του Δήμου Χανίων και έχει μεγάλη αυλή. Ιδανικός χώρος για το κουνελάκι, το οποίο έγινε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο καλύτερος φίλος των παιδιών. Μετά από 6 μήνες ωστόσο, τον Μάρτιο του 2019, το κουνελάκι «χάθηκε». Τι κι αν το αναζήτησαν παντού, το κουνελάκι άφαντο. Τα παιδιά στενοχωρήθηκαν, ενώ οι γονείς σίγουροι πως δεν θα βρεθεί και προκειμένου να τα κάνουν να νιώσουν καλύτερα, τους είπαν πως «το κουνελάκι έφυγε για να πάει στην οικογένειά του, στη μαμά και το μπαμπά του».

Το παράδοξο της υπόθεσης, το σπάνιο -ή όπως θα λέγαμε και πιο λαϊκά «απ’ τα άγραφα»- είναι ότι το κουνελάκι μετά από 19 ολόκληρους μήνες επέστρεψε! Έχει συμβεί με σκυλιά, με γάτες, αλλά ποτέ με κουνέλι. Η χαρά και ο ενθουσιασμός των μελών της οικογένειας και κυρίως των παιδιών, όχι μόνο δεν μπορούν να περιγραφούν, αλλά είναι και ενδεικτικό πόση αγάπη και χαρά μπορεί να χαρίσει μια τόση δα ψυχούλα σε έναν άνθρωπο.

Τώρα, ο μπαμπάς και η μαμά έπρεπε να βρουν μια δικαιολογία για να απαντήσουν στα ερωτήματα των παιδιών: «γιατί το κουνελάκι άφησε την οικογένειά του για να έρθει πίσω σε εμάς; Μήπως να έρθει και η οικογένειά του να μείνει μαζί μας για να μη μας ξαναφύγει;»

Την ιστορία εξιστόρησε στο «Βήμα Κρήτης» η μαμά της οικογένειας, η οποία μάλιστα μας απέστειλε και τη φωτογραφία του κουνελιού, λέγοντάς μας «δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που βασανίζουν τα ζώα, όταν αυτά το μόνο που μας προσφέρουν είναι ανιδιοτελή αγάπη και προσήλωση».

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση