Αρνητικά τα πρώτα τεστ για κορωνοϊό στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 15:48 Αρνητικά τα πρώτα τεστ για κορωνοϊό στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Προτεραιότητα για εξέταση δόθηκε σε όσους βρέθηκαν μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή σε απόσταση μικρότερη του 1,5 μέτρου και για διάστημα μεγαλύτερο των 15 λεπτών.

Καλά είναι τα νέα, μέχρι στιγμής, από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου αστυνομικοί και στενοί συνεργάτες του Αστυνομικού Διευθυντή Ηρακλείου Νίκου Σπυριδάκη, εξετάστηκαν για κορωνοϊό, αφότου έγινε γνωστό ότι ο Αστυνομικός Διευθυντής διαγνώστηκε θετικός.

Αρκετοί ήταν οι αστυνομικοί που πληροφορούμενοι την είδηση, έσπευσαν στο αεροδρόμιο όπου επίσης λαμβάνονται δείγματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα αποτελέσματα που έχουν βγει ως τώρα είναι αρνητικά.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο, ήδη αρκετά άτομα έχουν εξεταστεί από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ, που νωρίς το μεσημέρι βρέθηκε στο χώρο, ενώ βάσει πρωτοκόλλου, προτεραιότητα για το τεστ δίνεται σε όσους βρέθηκαν με τον Ταξίαρχο για χρονικό διάστηα μεγαλύτερο των 15 λεπτών τεταρτο και σε απόσταση μικρότερη 1,5 μέτρου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αριθμό ανθρώπων, στο υπασπιστήριο, τους διευθυντές των υπηρεσιών, οδηγούς αλλά και άλλους συνεργάτες του.

Τα πρώτα αποτελέσματα που έχουν εκδοθεί και από τον ΕΟΔΥ είναι αρνητικά, ωστόσο βάσει πρωτοκόλλου, τα δείγματα αναμένεται να εξεταστούν εκ νέου, προς επιβεβαίωση.

Πηγή: cretalive.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση