Δίκη Χρυσής Αυγής: Μετά τα παρακάλια η εισαγγελική αγόρευση για τις αναστολές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 10:38 Δίκη Χρυσής Αυγής: Μετά τα παρακάλια η εισαγγελική αγόρευση για τις αναστολές

Επόμενη πράξη στη δίκη της Χρυσής Αυγής με την πρόταση της εισαγγελέως για τις αναστολές. Ότι κατέβασε ο νους τους ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι για να γλιτώσουν τη φυλακή. Ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί.

Ένα βήμα πριν ρίξει αυλαία βρίσκεται η πολύκροτη δίκη για την Χρυσή Αυγή. Σήμερα στις 11 το πρωί η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου θα προτείνει ποιοι εκ των καταδικασθέντων πρέπει να οδηγηθούν στις φυλακές και ποιοι όχι

Στη συνέχεια, οι συνήγοροι υπεράσπισης θα δώσουν νέα ‘’μάχη’’, είτε συντασσόμενοι είτε όχι με την πρόταση της εισαγγελέως, με σκοπό να πείσουν το δικαστήριο πως η φυλάκιση των εντολέων τους θα τους προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη. 

Οι δικαστές θα αποσυρθούν σε διάσκεψη και θα ανακοινώσουν την απόφαση τους.

Πιθανότατα, η απόφαση του Δικαστηρίου σχετικά με τον εάν θα χορηγηθεί ή όχι αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση των καταδικασθέντων θα ανακοινωθεί την Τρίτη.

Για όσους οδηγηθούν στις φυλακές, το δικαστήριο θα διαβιβάσει απόσπασμα της απόφασης στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών και είτε θα συλληφθούν είτε θα προσέλθουν αυτοβούλως στις αρμόδιες αρχές.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση