Κορωνοϊός: LIVE η ενημέρωση Μαγιορκίνη και Χαρδαλιά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 18:03 Κορωνοϊός: LIVE η ενημέρωση Μαγιορκίνη και Χαρδαλιά

Ζωντανά η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας ενώ ο κορονοϊός επελαύνει στη χώρα. Τα νέα κρούσματα στην Αττική, οι περιοχές που… φλερτάρουν με το “κόκκινο” και όλες οι τελευταίες εξελίξεις.

Όπως κάθε Τρίτη και Παρασκευή, έτσι και σήμερα, 20.10.2020, Γκίκας Μαγιορκίνης, Βασίλης Κοντοζαμάνης και Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώνουν ζωντανά για το πώς “κινείται” ο κορονοϊός στην Ελλάδα.

Η Αττική βρίσκεται… ως συνήθως στο επίκεντρο, η Κοζάνη θυμίζουμε πως είναι η πρώτη “κόκκινη” περιοχή σε αυτό το δεύτερο κύμα κορονοϊού στην Ελλάδα σήμερα, ενώ η Θεσσαλονίκη είναι στα όρια.

Όλα αυτά ενώ ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ενημερώσει πως σήμερα ο κορονοϊός “χτύπησε” με 667 νέα κρούσματα.

Ο Γκίκας Μαγιορκίνης πήρε αρχικά τον λόγο, αναφέροντας πως από τις 667 νέες μολύνσεις, οι 250 εντοπίστηκαν στην Αττική.

Με αναφορές στα επιδημιολογικά δεδομένα χωρών του εξωτερικού, αλλά και με στοιχεία για την Ελλάδα, ο καθηγητής έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου!

Έως και 20% η “συμμετοχή” των νέων στην επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών. Αυτό είπε επίσης ο Γκίκας Μαγιορκίνης, δείχνοντας πως η ηλικιακή ομάδα των 18 – 39 ετών συμβάλλουν στην περαιτέρω εξάπλωση του φονικού ιού και απευθύνοντας έκκληση για προσοχή των ανθρώπων των συγκεκριμένων ηλικιών.

“Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, αποφεύγουμε συγχρωτισμό με αγνώστους”, υπενθύμισε ο καθηγητής.

Κορονοϊός: Δείτε LIVE την ενημέρωση

Προσαρμοσμένη αναζήτηση