“Καμπανάκι” Χαρδαλιά για Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Καστοριά! “Ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας” (video)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 19:00 “Καμπανάκι” Χαρδαλιά για Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη και Καστοριά! “Ένα lockdown επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας” (video)

Έκκληση στους κατοίκους των Ιωαννίνων, της Θεσσαλονίκης και της Καστοριάς, να παραμείνουν σε πλήρη εγρήγορση και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο τα τελευταία 24ωρα, απηύθυνε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό.

Το φορτίο αυτό θα αξιολογηθεί από την ειδική επιτροπή επιδημιολόγων του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό αύριο, Τετάρτη, στις 5.00 το απόγευμα, ανακοίνωσε.

Ο κύριος Χαρδαλιάς, αύριο θα πάει στην Καστοριά για να συμμετέχει στη μία το μεσημέρι σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τους 3 δημάρχους της περιοχής, ενώ την Πέμπτη θα πάει στη Θεσσαλονίκη όπου στις 7 το απόγευμα θα γίνει αντίστοιχη σύσκεψη.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση