Τσίπρας για επίθεση στη Νίκαια: "Όλη μας η αλληλεγγύη στο γαλλικό λαό"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020 16:45 Τσίπρας για επίθεση στη Νίκαια: "Όλη μας η αλληλεγγύη στο γαλλικό λαό"

"Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και όλη μας η αλληλεγγύη προς τον γαλλικό λαό". Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στη Γαλλία.

Τα θερμά του συλληπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και όλη του την αλληλεγγύη προς το γαλλικό λαό, εξέφρασε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, μέσω δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

 

 

Με αφορμή τη νέα τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης σε εκκλησία της Νίκαιας και κατά την οποία τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ πολλοί τραυματίστηκαν, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε το εξής στη γαλλική γλώσσα: "Nos condoléances émues aux familles des victimes, et toute notre solidarité au peuple français. Le combat contre tout fanatisme passe par le renforcement permanent des valeurs démocratiques. #Nice", που μεταφράζεται ως: "Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και όλη μας η αλληλεγγύη προς τον γαλλικό λαό. Η καταπολέμηση κάθε φανατισμού απαιτεί μόνιμο στόχο των δημοκρατικών αξιών".

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση