Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι… συνωστισμού στα Λαδάδικα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 15:14 Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι… συνωστισμού στα Λαδάδικα

Το τελευταίο βράδυ που πέρασαν χωρίς… μέτρα και αποστάσεις, ο ένας πάνω στον άλλο, εκατοντάδες νέοι στα Λαδάδικα, πριν ισχύσει το τοπικό lockdown στη Θεσσαλονίκη, προκάλεσε την παρέμβαση εισαγγελέα.

Όλα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης (29.10.2020) στα Λαδάδικα, λίγο πριν η Θεσσαλονίκη… «κατεβάσει ρολά» έφεραν εξελίξεις και σε δικαστικό επίπεδο.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, παρήγγειλε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το πάρτι που έγινε σε μαγαζί στα Λαδάδικα χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο εισαγγελέας ζητά να διερευνηθεί αν υπήρξε παράβαση της υπουργικής απόφασης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και ενδεχομένως παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στα Λαδάδικα, διασκεδάζοντας… σαν να μην υπάρχει αύριο λίγο πριν από το lockdown στη Θεσσαλονίκη, ανέβαζαν και εικόνες στα social media. 

Υπό τους ήχους του τραγουδιού “Δυο πόρτες έχει η ζωή (Το τελευταίο βράδυ μου)” εκατοντάδες άνθρωποι, ο ένας πάνω στον άλλο διασκέδαζαν και μάλιστα ένας απ’ αυτούς που ανέβασε βίντεο στο instagram έγραψε “το τελευταίο βράδυ μας, μέχρι το επόμενο αδέρφια”. Άλλοι έγραψαν “ό,τι προλάβουμε” ή “το 2021 πάλι”… 

Δείτε τις εικόνες 

 

Πηγή: thesstoday.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση