Live το διάγγελμα Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 12:06 Live το διάγγελμα Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού

Νέα μέτρα κατά της μετάδοσης του κορονοϊού ανακοινώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Μεταξύ άλλων ανακοινώνεται το ολικό κλείσιμο της εστίασης στις πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές της χώρας, περιορισμοί στην κυκλοφορία των πολιτών αλλά και κλείσιμο γυμναστηρίων και θεάτρων.

 

Η απόφαση ελήφθη υπό το βάρος των επιδημιολογικών στοιχείων του τελευταίου διαστήματος και συνολικά του μηνός Οκτωβρίου κατά τον οποίο τα κρούσματα του κορονοϊού υπερδιπλασιάστηκαν, φθάνοντας τα 18.749, ενώ οι νεκροί μέσα σε 30 ημέρες έφθασαν τους 229.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά το μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες θα γίνει ενημέρωση από τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για τα οικονομικά μέτρα στήριξης.

Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί και τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης των οικονομικών συντακτών από τον κ. Σταϊκούρα, τον Υπουργό Εργασιας Γιάννη Βρούτση, αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη, τον Γενικό Γραμματεα Δημοσιονομικής Πολιτικής Θάνο Πετραλιά και την Γενική Γραμματέα Εργασίας Άννα Στρατινάκη.

Αργά το απόγευμα στις 19:30, με την επιστροφή του από τη Σάμο, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει επίσης ενημέρωση για τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Δείτε live το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τους πολίτες για το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού:

p>

 

Πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση