Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεκάδες αγριογούρουνα εκμεταλλεύτηκαν το lockdown και βόλταραν στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 13:11 Δεκάδες αγριογούρουνα εκμεταλλεύτηκαν το lockdown και βόλταραν στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Τρομερό θέαμα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, με δεκάδες αγριογούρουνα να εκμεταλλεύονται τη μειωμένη κίνηση και να κατεβαίνουν μέχρι τον αστικό ιστό, τρώγοντας ό,τι βρουν μπροστά τους κοντά σε στάση λεωφορείου.

Από το πρώτο lockdown, την περασμένη άνοιξη, σε ολόκληρο τον κόσμο παρατηρήθηκε το φαινόμενο η φύση να εκμεταλλεύεται την ανθρώπινη απουσία και να... ανθίζει.

Η Ελλάδα, φυσικά, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Τώρα, δε, που μπήκαμε σε νέα καραντίνα έχουμε και πάλι περιστατικά, που αποδεικνύουν πως τα ζώα εκμεταλλεύονται προς όφελός τους το «λουκέτο».

Στη Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται μαζί με τις Σέρρες εδώ και μία εβδομάδα σε lockdown, δεκάδες αγριογούρουνα εκμεταλλεύτηκαν τη μειωμένη κίνηση το βράδυ και κατέβηκαν μέχρι τον αστικό ιστό στο Πανόραμα, τρώγοντας ό,τι βρουν μπροστά τους κοντά σε στάση λεωφορείου.

Όπως αναφέρει το voria.gr, περίπου 40 αγριογούρουνα, ακόμη και νεαρά άτομα του είδους, έφτασαν έως το πάρκο της οδού «Γυμνασίου» και πλησίον της στάσης «Γυμνάσιο», στο Πανόραμα.